BURDUR / BUCAK - Atatürk İlkokulu

Değerlerimiz Geleceğimizdir e Twinning Projesi

Asuman Saraç ve Saliha Bildiren öğretmenlerimiz tarafından yürütülen  " Değerlerimiz Geleceğimizdir" eTwinning projesi okulumuzda başlamıştır .Projemizin amacı cocuklarımızın toplumsal ve evrensel değerleri kazanmalarını ve kişiliklerinin her yönüyle gelişmesini sağlamak. Değerlere karşı duyarlılık oluşturmak ve onları davranışa dönüştürme konusunda öğrencilere yardımcı olmak. Değerlerimizi resim,müzik,yaratıcı drama,şiir gibi etkinliklerle pekiştirip geliştireceğiz. Günümüzde önemini yitirmeye başlayan sevgi, saygı, yardımlaşma gibi değerlerimizi davranış haline getirmek en temel amacımızdır. Projemiz ülkemizin değişik illerinden 10 öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşmektedir.

06-04-2022

Yayın: 06.04.2022 - Güncelleme: 06.04.2022 14:14 - Görüntülenme: 171